blog

2017 ofis mobilyaları

 

2017 ofis mobilyaları

 

2017 ofis mobilyaları tasarımlarında farklı ve işlevsel yönü ağır basan ürünler satışa sunulmaktadır.  Ofis içerisinde çalışma alanlarında verim alınmasını sağlayacak ve iş ortamlarına uygun gelecek özellikte mobilyalar üretilmektedir. Özellikle sadece ofis mobilyaları konusunda çalışma sağlayan tasarım firmaları ile sezonun mobilya trendlerini öğrenmek mümkün.

Fonksiyonel Özellikler Artık Ön Planda

Sadece tasarıma önem veren ve işlevsel yönden zayıf olan ofis mobilyaları, kullanışsız olarak nitelendirilir. Artık öncelikle fonksiyonlarına önem verilmiş ve çalışma ortamında kolaylık sağlayacak türde mobilyalar tasarlanmaktadır.

İlgini çekebilir : 2017 otel dekorasyonu örnekleri

Çalışma masasının depolama ile birlikte çözülmesi, çalışma koltuklarının insan ergonomisine uygun şekilde tasarlanması ve bunun gibi birçok detay ile ofislerde artık görsel etkilerden önce kullanışlılık esas alınıyor. Elbette tasarım konusu da görsel etki açısından çok önemli bir yerde.

Mobilya İçin Malzeme Ve Renk Seçimi

Aslında ofis mobilyası için kullanılacak alan ile birlikte karar vermek çok önemli. Genellikle ofislerde ahşap ağırlıklı ve pastel tonlar ile birlikte, krem, beyaz ve siyah birlikteliği kullanılıyor. Ancak sade bir mobilya seçimini öne çıkarmak için, kullanılacağın alanda döşemeler ile hareket kazandırmak gerekli. Aynı şekilde hareketli ve gösterişli bir mobilya seçiminde, mobilyayı ön plana çıkarmak adına mekânı sade tutmak ve yumuşak tonlarda renk seçimleri sağlamak önemli bir detaydır. Her ikisinin de sade olması ya da hareketli öğelerden oluşması, kullanıcıların gözünü yorabilir[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *